Підсумкова педрада

Підсумкова педрада

 

30 грудня 2022 року в Комунальному закладі «Центр НТТУМ «Грані» Запорізької облради відбулося підсумкове засідання педагогічної ради за темою «Визначення досягнень та витоків проблем реалізації програми розвитку Центру «Грані» у поточному 2022 році. Визначення орієнтирів щодо напрямів розвитку освіти в закладі та затвердження плану роботи закладу на 2023 рік».

 

Педрада проходила частково в online режимі.

 

Директор Центру Богданов С.М. зробив ґрунтовний аналіз роботи закладу за 2022 рік та окреслив перспективні завдання педагогічного колективу на 2023 рік.

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Арутюнян В.Е. надав пропозиції щодо затвердження річного плану роботи закладу, а Бондаренко О.Б., завідувач відділу методичного, доповіла присутнім про основні напрями освітньої програми Центру на 2023 рік.

 

Комиса І.В., методист відділу методичного, ознайомила учасників педради з результатами діагностичних досліджень щодо оптимізації діяльності закладу.

 

Про організацію роботи керівників гуртків з вихованцями у відділі початкового технічного моделювання доповіла Тюкова Л.М., завідувач відділу, продемонструвавши фотозвіти занять.

 

Методист художньо-технічного відділу Адамович А.В., надала рекомендації присутнім щодо безпечного спілкування з вихованцями та їх батьками в соціальних мережах.

 

Заступник директора з навчально-методичної роботи Ревков О.В., запропонував для обговорення проблемну тему закладу в перспективі на чотири роки.

 

Складний 2022-й навчив нас багато чому: єдності, співчуттю, взаємодопомозі, патріотизму та найголовнішому – любити та цінувати життя. У цей, важкий для всього світу час, ми підтримуємо один одного, бо ми незламні та єдині.

 

Тож нехай 2023 рік прийде до нас під знаком миру і добра, гідності та свободи, нехай в наших оселях панують щастя, злагода, затишок і святковий настрій.

 

Нехай єднання та любов надихають на бажання жити далі та продовжувати боротьбу на освітянському фронті.

 

Ми віримо, що 2023 рік принесе для України розквіт, добробут та переможний мир!

 

Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

Ірина Комиса – методист вищої категорії

 

Дивитись фото