Школа молодого методиста

Школа молодого методиста

Сьогодні в рамках проведення «Методичного тижня» пройшло заняття в «Школі молодого методиста». Методисти та завідувач відділу STEM-освіти підготували інтелектуальний інтерактив «Упровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у практику роботи педагогічних працівників» в режимі гри «Розумники та розумниці».

Основною тезою заняття став вислів Джона Дьюі «Якщо ми будемо навчати наших дітей так, як навчали учора – ми вкрадемо у них майбутнє…». Основним завданням – показати, що ІКТ в педагогічній діяльності насамперед направлено на підтримку інтересу впродовж навчання. Навіть за допомогою такого звичного сервісу створення презентацій як Microsoft PowerPoint можливо зробити такий цікавий, інформаційно насичений та практично підкріплений інтерактив як «Розуминики та розумниці».

Під час заняття всі учасники виявляли неабиякий спортивний інтерес, завзятість, прагнення до отримання правильної та максимально інформативно наповненої відповіді. І ми в Центрі «Грані» ще раз довели, що навчатись можна з позитивним настроєм та високою продуктивністю навіть за такою нелегкою тематикою, як методична робота.

 

Дивитись фото